Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας, το Μαστορικό φρόντισε με μια απλή διαδικασία να αναδείξει την άμεση επικοινωνία πωλητή και πελάτη και να ελαττώσει τον χαμένο χρόνο στο ελάχιστο !

Δημιουργήσαμε για σας το «Γρήγορο κόκκινο κουμπί (Chatάμεση επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων! Το κόκκινο αυτό κουμπί βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης σας!  Είναι συνδεδεμένο έτσι ώστε να μπορείτε να στείλετε μήνυμα απευθείας στην σελίδα μας στο Facebook και να κάνετε την παραγγελία σας!

Επίσης μέσω αυτού του κουμπιού μπορείτε να τηλεφωνήσετε απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο και να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας!

Σημαντικό: Μέσα στην περιγραφή κάθε προϊόντος θα βρείτε επίσης το δευτερο κόκκινο κουμπί « Ζητήστε Προσφορά». Αν για κάθε αντικείμενο που σας άρεσε επιλέξετε αυτό το κουμπί, όλα τα αγαπημένα σας προιόντα καταχωρούνται στην «Λίστα για Προσφορά». (Την λίστα αυτή μπορείτε να την βρείτε στο πάνω δεξιά μέρως της οθόνης σας) Με αυτή την μέθοδο μπορείτε ταυτόχρονα να ζητήσετε προσφορά για διαφορετικά προϊόντα, όλα μαζί σε μια λίστα, και σε συγκεκριμένη ποσότητα για κάθε προϊόν που θα δηλώσετε στην λίστα σας! Για την προσφορά αυτή θα πάρετε απάντηση εντώς μερικών ωρών και σε λιγότερο από ένα 24ώρο, στο email που καταχωρήσατε! Η λίστα προσφοράς εμφανίζεται επίσης ακριβώς κάτω από το κουμπί « Ζητήστε Προσφορά» και αφού το έχετε επιλέξει!

Τα πάντα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας μπορείτε να τα μάθετε σε μια όμορφη συνομιλία μαζί μας μέσω μηνυμάτων ή τηλεφώνου! Όλες οι παραγγελίες γίνονται με γραπτό μήνυμα στην σελίδα μας ή μέσω email στο mastoriko@gmail.com

 

Διαδικασία Παραγγελίας:

  1. Στέλνετε μήνυμα με το «Γρήγορο κόκκινο κουμπί (Chatστην σελίδα μας στο Facebook

(βρίσκεται κάτω δεξιά στην οθόνη σας) ή σαν δεύτερη επιλογή

Ζητήστε προσφορά (μέσω email) με το κουμπί «Ζητήστε Προσφορά» (βρίσκεται στην περιγραφή κάθε προϊόντος)

 

  1. Παίρνετε απάντηση στις επόμενες ώρες και σε λιγότερο από ένα 24ωρο! Συζητάτε με τους πωλητές για τα αντικείμενα που ενδιαφέρεστε, την ποσότητα και τις τιμές τους!

 

  1. Αφού καταλήξετε, προχωράτε στην περιγραφή της παραγγελίας σας, στο τρόπο πληρωμής, στον τρόπο παραλαβής και στον χρόνο διεκπεραίωσης της.

 

  1. Αναμένετε την ειδοποίηση για παραλαβή από το Courier ή την κατ’ οίκον παράδοση που ζητήσατε!

 

  1. Αν είστε ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα μας, μπορείτε να μας βαθμολογήσετε στα Reviews της σελίδας μας στο Facebook!

 

Παραγγελίες μέσω τηλεφώνου

Σε καμιά περίπτωση οι παραγγελίες δεν γίνονται τηλεφωνικώς! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες. Οι παραγγελίες γίνονται πάντοτε γραπτώς! Αυτό είναι κανόνας από το Μαστορικό ώστε να εξασφαλίζεται η εγκυρότητα της παραγγελίας σας, ο τελικός έλεγχος των αντικειμένων και να αποφεύγονται οποιαδήποτε λάθη στις ποσότητες, στις χαραγμένες λέξεις ή στην εμφάνιση των αντικειμένων!

Προκαταβολή

Για παραγγελίες άνω των 150€ είναι απαραίτητη η είσπραξη προκαταβολής! Σε αυτή την περίπτωση κατά την ολοκλήρωση της συνομιλίας μας και αφού διευκρινιστεί το συνολικό κόστος της παραγγελίας, σας αποστέλλονται στην συνομιλία όλα τα απαραίτητα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού. Το έμβασμα της προκαταβολής θα πρέπει να είναι το 1/3 του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας.