ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 • Ξύλινo ρολόι κομοδίνου με θέμα την μουσική Rock! Ιδανικό  για κάθε παιδικό δωμάτιο! Πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο θέμα για μπομπονιέρες βάπτισης! Διαχρονικό και χρήσιμο δωράκι για γενέθλια!  Κατασκευάζεται σε διαστάσεις  14 x 16 cm.

 • Τετράγωνα σουβέρ "coasters" με χαραγμένο το λογότυπο της εταιρείας σας, μπορούν να εντυπωσιάσουν το προσωπικό σας μέχρι και τους πελάτες σας! Εντυπωσιακά δώρα για εταιρείες και επιχειρήσεις! Κατα παραγγελία για κάθε περίπτωση!

 • Η ξύλινες αυγοθήκες «Happy Day» είναι ένα μοναδικό δωράκι για κάθε παιδί, σε κάθε ηλικία!

 • Είναι ξύλινο και σε ορθογώνια μορφή! Με χαραγμένο όνομα και το κατάλληλο θέμα είναι δυνατόν να εντυπωσιάσει καθε μικρό σας καλεσμένο! Οικονομικό, εντυπωσιακό και διαχρονικό!  Κατασκευασμένο σε διαστάσεις 7 x 20 cm!

 • Ρολόι κομοδίνου Minnie Mouse ! Ένα διαχρονικό και μονάδικο θέμα βάπτισης που λατρεύουν οι καλεσμένοι σας!  Ιδανικό και για μπομπονιέρα γενεθλίων!

 • Το ξύλινο μπρελόκ «Για την επιχείρηση» κατασκευάζεται για κάθε εταιρία χρησιμοποιώντας το λογότυπο ή την μοναδική ονομασία της επιχείρησης! Σε κάθε συγκεκριμένο σχήμα με διάφορα υλικά. Κατα παραγγελία και για ποσότητα 20+

 • Ξύλινο Blackboard με όνομα κάθε παιδιού! Από τις πιο χρήσιμες μπομπονιέρες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ηλικία! Ιδανικό για μικρές σημειώσεις, σχέδια και παιχνίδι με κιμωλίες!  Κατάλληλο για παιδιά 3+ Διαστάσεις αντικειμένου 14.5 x 19.5 cm. Περιλαμβάνει 2 λευκού χρώματος κιμωλίες!

 • Διασκέδασε με ζωγραφική είναι το νέο εκπαιδευτικό παιχνιδάκι απο το Μαστορικό! Χάρη στα 6 διαφορετικά σχήματα που υπάρχουν στο σετ, τα παιδιά μπορούν να δημιουργούν νέα σχήματα και να βελτιώνουν την αντίληψη τους στην λεπτομέρια της ζωγραφικής, συνδιάζοντας γραμμικό και έγχρωμο σχέδιο! Μικρό, εκπαιδευτικό και οικονομικό για κάθε περίπτωση γενεθλίων ή βάπτισης! Ιδιαίτερα ιδανικό για…

 • Στρογγυλό ρολόι κομοδίνου με χαραγμένο λογότυπο! Προσφέρεται για κάθε επιχείρηση!  Ιδανικό επίσης για μπομπονιέρα βάπτισης, γάμου, γενεθλίων!  Κατασκευάζεται σε διαστάσεις  15 x 15 cm

 • Παιδικές ριγούλες 15 εκατοστών με χαραγμένο όνομα! Από τα πιο χρήσιμα μικρά δωράκια για σχολεία, γενέθλια, και διάφορες εκδηλώσεις!

 • Απαραίτητο στην βάπτιση και εντυπωσιακό στην διακόσμηση! To «Candy Table Name» κατασκευάζεται με ξύλο σε διαστάσεις 15 x 60 cm, κατάλληλο για να τεριάζει με τα περισσότερα Candy τραπέζια!  Δεν είναι περιττό αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά την βάπτιση, σαν διακοσμητικό στο δωμάτιο του παιδιού! Βάφεται σε κάθε χρώμα.

 • Ο συνδιασμός ξύλου και φελλού φέρει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα! Το πατάκι coaster από το Μαστορικό είναι μια από τις μοναδικές και πρωτότυπες μπομπονιέρες που κυκλοφορούν! Εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας την ημέρα της βάπτισης και παράλληλα με την χρήση του! Διαμορφωμένα σε σχήμα ανάλογα με το θέμα βάπτισης! Είναι σίγουρα  πολύ χρήσιμη μπομπονιέρα για κάθε σπίτι!…

 • Κρεμασταράκι ξύλινο και σε ορθογώνια μορφή! Αυτό όμως έχει την ιδιαιτερότητα του ανοιχτού κρέμμαστου για να κρεμάζετε σε όλες τις πιθανές χειρολαβές στις πόρτες! Με χαραγμένο όνομα και το κατάλληλο θέμα είναι δυνατόν να εντυπωσιάσει καθε μικρό σας καλεσμένο! Οικονομικό και διαχρονικό!  Κατασκευασμένο σε διαστάσεις 7 x 20 cm!

 • Ξύλινα μπρελόκ για κάθε περίσταση! Από τις πιο οικονομικές λύσεις σε παραγγελίες ποσότητας! Ιδανικό δωράκι χριστουγέννων για σχολεία, εταιρίες, γενέθλια και διάφορα πάρτυ!

 • Ρολόι κομοδίνου Μαργαρίτα! Ένα μοναδικό θέμα βάπτισης που έχει να κάνει με το λουλούδι, την φύση, την γη , την ζωή! Δίνει ξεχωριστή όψη στην διακόσμηση του χώρου σε συνδιασμό με τους υπόλοιπους  χρωματισμούς!  Ιδανικό για μπομπονιέρα βάπτισης - γενεθλίων!

 • Ο συνδιασμός ξύλου και φελλού φέρει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα! Το coaster από το Μαστορικό είναι μια από τις μοναδικές και πρωτότυπες μπομπονιέρες που κυκλοφορούν! Εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας την ημέρα της βάπτισης και παράλληλα με την χρήση του! Διαμορφωμένα σε σχήμα ανάλογα με το θέμα βάπτισης! Είναι σίγουρα  πολύ χρήσιμη μπομπονιέρα για κάθε σπίτι! Ιδανικό…

 • Η ομάδα κάθε νυμφούλας θα μπορούσε να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή με τα ξύλινα μενταγιόν από το Μαστορικό! Συνδιάστε τα μενταγίον με το υπέροχο και επίσης ξύλινο βιβλίο ευχών Hens Party! Kατασκευάζονται σε διαστάσεις 6cm.

 • Μεγάλη ξύλινη μολυβοθήκη 16 θέσεων και σε σχήμα κύβου! Στην μπροστινή όψη της παρουσιάζεται το αρχικό του ονόματος κάθε μικρού σας καλεσμένου σε επιπρόσθετο 3D έγχρωμο κομμάτι foam! Εντελώς προσωπικό δωράκι! Είναι ιδανική για κάθε περίπτωση, για κάθε ηλικία! Το πιό χρήσιμο δώρο για γενέθλια και βάπτιση! Κατάλληλο επίσης για δωράκι αποφοίτησης σε σχολεία!

600
HAPPY COSTUMERS
650
HOURS OF HARD WORK
12000
CUPS OF COFFEE
23000
5 STAR RATINGS